Nieuwe informatiezuil en scherm geplaatst

Op woensdag 30 juli zijn er op De Höfte een spiksplinternieuwe informatiezuil en scherm geplaatst. Deze donatie is afkomstig van Stichting Steunfonds Dierenbescherming Twente. Op de informatiezuil is informatie te vinden over huis- en boerderijdieren. Door bezoekers te informeren, hoopt Stichting Steunfonds Dierenbescherming Twente, op minder impuls aankopen als het gaat om huisdieren. De informatiezuil informeert o.a. over huisvesting, voeding en verzorging van de dieren.

Het scherm draait nu nog op de standaard modus, informatie over het weer en het laatste algemene nieuws is er nu nog op te vinden. In de toekomst zal op het scherm actueel nieuws over De Höfte te vinden zijn, maar ook logo’s van sponsoren, mooie foto’s van De Höfte en de laatste aanbiedingen van de boerderijwinkel.

De Höfte is erg blij met deze donatie. Het is een lang gekoesterde wens om bezoekers op een eigentijdse manier te informeren en tevens sponsoren een goede voorziening te bieden. Zowel het scherm als de zuil wordt goed ontvangen door het publiek.DIGITAL CAMERADIGITAL CAMERADIGITAL CAMERAsize-medium wp-image-1446″ />
kind en zuil