Kerstmiddag 2018

Midwinterhoornblazers en Kerstman

Door de kerstman en de klanken van de Oldenzaalse midwinterhoornblazers werden de bezoekers van de kerstmiddag 2018 welkom geheten. Het weer was prima om er op uit te gaan en velen hebben dan ook onze gezellige kerstmiddag bezocht.

Creativiteit

Er waren diverse activiteiten binnen in de boerderij. Kinderen konden een rendierhanger maken voor in de kerstboom, of een mooi kerstbakje maken. Ook konden ze een pindaslinger maken voor de vogeltjes buiten. De bouwploeg stond buiten onder de kapschuur met een vogelvoerhuisje, dat kinderen zelf in elkaar konden timmeren. Er werd fanatiek getimmerd en veel kinderen maakten vervolgens een pindaslinger om deze aan het vogelvoerhuisje te hangen.

Kerstverhaal

In de stal tussen de dieren, konden kinderen en ouders gezellig zitten op strobalen en luisteren naar een mooi kerstverhaal met dieren voorgelezen door een vrijwilliger.

Loterij

Ook was er weer een loterij met leuk prijsjes voor kinderen De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan de Höfte.

Verse Oliebollen

En natuurlijk waren er warme drankjes, zoals glühwein en chocolademelk.  Kinderen van de Praktijkschool uit Oldenzaal verzorgden deze drankjes en hapjes. Een groot succes waren de vers gebakken oliebollen, deze waren steeds snel op en onze vrijwilligster bleef bakken tot het deeg op was.

Het was een gezellige en sfeervolle middag

tot volgend jaar!