Gezellige Kerstmiddag

Woensdag 14 december kerstfeest bij de Höfte

Ook in de donkere maanden is er van alles te beleven bij NMECO de Höfte. De Kinderboerderij ligt in het stadspark tussen de Essen en Graven Es en nodigt het hele jaar uit tot een bezoek.

Het erf is prachtig versierd met dennengroen, een grote kerstboom en sfeervolle lichtjes en vuurkorven. Het is fijn om dan met de kinderen te genieten van een winterse wandeling door het park en langs de dieren.

Op woensdagmiddag 14 december is er een gezellige kerstmiddag voor jong en oud. Bezoekers worden welkom geheten met de bijzondere klanken van de Oldenzaalse Midwinterhoornblazers en de vrolijke Kerstman.  
Het feest is van 14:00 tot 16:30 en er is dan van alles te beleven met verschillende activiteiten speciaal voor kinderen. Er is een loterij met leuke prijsjes.

Kinderen kunnen knutselen, lekker warm binnen in de deel, je kunt een engeltje met lichtje knutselen, een mooi kerstbakje en nog veel meer. Buiten staat onze bouwploeg klaar, met een vogelvoerhuisje dat kinderen zelf in elkaar kunnen timmeren. Om warm te blijven kun je deelnemen aan een actief spel, met BSO Buitenspelen.
Er is natuurlijk aan de innerlijk mens gedacht, in de boerderij is catering met met warme winterse drankjes, en iets lekkers erbij. Ook zijn er door onze vrijwilligers gebakken heerlijke verse oliebollen te koop. De entree is gratis en voor enkele activiteiten wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Voor meer info volg onze Facebook pagina